Παρασκευή

Κορωνοϊός: Είναι μια ευκαιρία αυτή για την Ελλάδα και για όλους μας για επανεκκίνηση των αξιών μας.

ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΗ ΑΓ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΣΙΝΑ. ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.

Αδέρφια μου αγαπητά,

Εμπιστευόμενοι πλήρως το Θεό στη ζωή μας καθώς ότι συμβαίνει γύρω μας παραχωρείται από τον Θεό Πατέρα μας, μπορούμε να δούμε με άλλο μάτι τα γεγονότα που ζούμε. 

Ποιος θα το περίμενε από μια κυβερνητική εντολή να παύσει η αμαρτία και ο θάνατος;

Κλείσανε όλα τα νυχτερινά κέντρα, μπαρ, οίκοι ανοχής, στριπτιζάδικα. Οι νέοι μας είναι στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους, οι άπιστοι άνδρες είναι με τις συζύγους τους, οι άπιστες γυναίκες είναι με τους συζύγους τους. Και είναι κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, το ιερό τους (ξεχασμένο) σπιτικό όλοι μαζί και ψάχνουν τρόπους να συμβιώσουν αρμονικά.

 Σταμάτησε το ξέφρενο κυνηγητό της διασκέδασης, της ατελείωτης εναλλαγής διασκεδάσεων από μπαρ σε μπουζούκια, από πορνεία σε στριπτιζάδικα.
Θα μηδενιστούν τα ατυχήματα, θα μηδενιστούν τα τραγικά δυστυχήματα, εκατοντάδες μάνες δεν θα κλάψουν το χαμό των παιδιών τους.  Θα μηδενιστεί η αμαρτία, ο άνθρωπος θα είναι με τον άνθρωπό του. Η μάνα και ο πατέρας θα κοιμηθούν ήσυχοι με τα παιδιά τους στα σπίτια τους. 

Πιο λίγες ζωές θα πάρει ο κορωνοϊός παρά η άσφαλτος. 

Ο Θεός έχει πολλούς τρόπους να αλλάζει τη ροή της ιστορίας, και όταν η ανθρωπότητα φτάνει στο ναδίρ της ο καλός Θεός Πατέρας έχει πάντα τον τρόπο να φέρνει πίσω τον άσωτο υιό του. 

Και ίσως πρέπει να γίνει αυτό, πρέπει να περάσουμε από αυτή τη ῾δοκιμασία῾ για να σταματήσει η καταστροφή της ζωής μας. Ο άνθρωπος πρέπει να γίνει πιο ανθρώπινος, οι οικογένειες πιο δεμένες, οι χριστιανοί πιο προσευχόμενοι, οι ηγέτες πιο σοφοί, οι νέοι μας πιο συνετοί. 

Είναι μια ευκαιρία αυτή για την Ελλάδα και για όλους μας για επανεκκίνηση των αξιών μας.

Στο τέλος τέλος, όταν αυτός ο κορωνοιός θα έχει πια εξαλειφτεί, παρακαλώ μετρήστε πόσες ζωές θα έχει πάρει και πόσες θα έχει χαρίσει. 

Το αποτέλεσμα μπορεί να σας εκπλήξει.

Με αγάπη
Σ.Σ.